top of page

Våra projekt

Funkistalang

Med mottot att alla människor förtjänar applåder startades 2018 Funkistalang – talangtävlingen som älskar olika!

 

Tävlingen som består av två deltävlingar och en final, där deltagarna får uppträda på scenen i Stockholm framför både jury och publiken. Vårt mål för framtiden är att utöka Funkistalang och engagera fler städer och verksamheter. 

Awareness Festival 

Varje jul anordnas tillställningen Awareness Festival på skolan Methodist School for the disable i Gambia.

 

Det är dels en stor fest där alla deltagare bjuds på sång, dans, god mat och julklappar. Samtidigt jobbar vi med att synliggöra målgruppen för allmänheten och för att ge föräldrar och anhöriga mer kunskap och redskap – året runt.

Funkistalang Online

Under Coronatider där många aktiviteter och verksamheter pausas föddes idén om att sprida extra glädje genom att ta Funkistalang in i en digital värld.

Resultatet? En glad succé med nästan 200 bidrag och deltagare från tre länder. Tävlingen uppmärksammades i Nyhetsmorgon, och vinnaren fick även uppträda i Friends Arena.

Talangträffar 

Varje torsdag 8.00-12.00 anordnar vi träffar där du kan komma och träna din talang tillsammans med Pa Modou Badjie. För att hålla Folkhälsomyndighetens restriktioner behöver du skicka ett meddelande till oss innan du kommer.

Du hittar oss hos Gustaf Vasa församling, Västmannagatan 63 nära Odenplan i Stockholm.

Vi jobbar alltid för att ta fram nya sätt att bidra till en härligare och bättre värld. Både genom projekt med fokus på glädje, gemenskap och inkludering, men också genom att föröka bidra till en strukturell förändring.

 

Har du tips på någonting vi borde titta närmare på? Skriv till oss, vi tar vi ett snack! All info finns under kontakt.

Vad blir nästa projekt?
bottom of page